Prelepa tapeta u vašem domu ima sposobnost da obično učini izvanrednim

DU&KA proizvodi mnogo dizajna tapeta koje možete izabrati za ukrašavanje vašeg hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe ili trpezarije.

DU&KA priča

Kompanija EVDEMA A.S, opslužuje građevinsku industriju od 1972. Počeli su da proizvode tapete od 2014. godine uzevši u obzir svojih 47 godina iskustva u oblasti proizvodnje. Fabrika, koja je osnovana sa brendom DU&KA, proizvodi zidne tapete korišćenjem najvišeg nivoa tehnologije i materijala razvijenih u međunarodnoj areni, počevši od slogana ponosa Turske. Papiri koji se koriste proizvedeni su od prirodnih materijala. Pomažemo vam da kreirate prostrane prostore svojom jednostavnom primenom, lakimm brisanjem zbog svoje prirode na bazi vode, strukture bez mrlja i funkcije disanja. Ekološki prihvatljive tapete DU&KA svojim širokim asortimanom proizvoda utiru put svim potrošačima da budu drugačiji. DU&KA proizvodi za zidne tapete i dalje su cenjeni kod krajnjeg potrošača sa svojim originalnim dizajnom na domaćem i međunarodnom tržištu. DU&KA  proizvodi za tapete garantuju kvalitet oslanjanjem na tržišno dokazanu vrednost kompanije EVDEMA, koja je lider u građevinskom sektoru, pouzdana, poštena i drži zadovoljstvo kupaca u prvom planu i nastavlja sa svojim vrhunskim razumevanjem usluga.

Est. 1972        45 Dizajnera       80000+ proizvoda

EVDEMA je jedna od najvećih i najpouzdanijih kompanija u Turskoj od 1972. godine. EVDEMA nudi sve vrste proizvoda za kućnu dekoraciju u svojim konceptualnim prodavnicama u Turskoj i Francuskoj. Između ostalog, EVDEMA proizvodi tapete brenda DU&KA i proizvodi kuhinjske ormare i predmete za dekoraciju od drveta brenda SOPRANO MOBILIA.

PROIZVODNJA I DISTRIBUCIJA

DU&KA je osnovala proizvodni pogon u Silivriju u Istanbulu pod motom „Turske tapete“ 2014. godine. Proizvodi najkvalitetnije tapete u regionu koristeći napredne proizvodne tehnologije u međunarodnoj areni i ostvaruje prodaju i distribuciju u zemlji i inostranstvu. Ostvaruje se prodaja i distribucija u zemlji i inostranstvu. Kao pionir inovacija u svojoj industriji, EVDEMA nudi sve svoje konceptualne proizvode u svojoj prodavnici od 3.500 m2 u Lionu, Francuska, a takođe pruža usluge van Liona uz pomoć svojih dilera. Opslužuje prodavce tapeta u Rusiji preko svoje kancelarije u Moskvi i magacina u Rostovu i nastavlja da raste u inostranstvu. Uz pomoć svog logističkog skladišta od 20.000 m2, EVDEMA može da pruža usluge u zemlji i inostranstvu, a za tržište Srbije i Crne Gore Tis je odabran kao generalni zastupnik i distributer zidnih tapeta DU&KA.

KORPA 0